Panourile din sticla colorata, o alternativa pentru placile de faianta

In ultimii ani s-a observat un interes tot mai ridicat al constructorilor si nu numai, pentru panourile din sticla colorata, ca alternativa pentru inlocuirea placilor de faianta. Acestea ofera incaperilor un aspect ultramodern, vesel luminos si spectaculos. Printre avantajele oferite de utilizarea panourilor colorate in placarea se numara varietarea mare de culori si nuante. Acestea pot fi produse in orice varietate cromatica, nu sunt reduse la paletele clasice de culori, pot fi de culori inchise, deschise, metalizate, sau combinate. Un alt aspect pozitiv in utilizarea panourilor din sticla este unicitatea! Incaperile cu astfel de finisaje vor fi unice, se vor distinge si vor impresiona. Puteti opta pentru panouri simple, pentru panouri imprimate cu diferite forme grafice sau desene. Orice ati alege bucataria dumneavoastra va fi deosebita.

Panourile din sticla au capacitatea de a reflecta lumina, de aceea sunt ideale pentru bucatari mici, ele creaza iluzie vizuala.

Un alt avantaj in utilizarea panourilor este legat de dimensiuni. Acestea sunt realizate la comanda, de aceea la montare vor avea intotdeauna dimensiunile perfecte, nu va fi nevoie de taieri sau decupaje suplimentare. Datorita suprafetelor perfecte pot fi numite „finisaje impecabile”. Nu au rosturi deci nu vor fi umplute cu chit de constructie, peretele va fi neted imediat dupa montare. Peretii placati cu Panouri din sticla colorata se intretin foarte usor, se pot curata foarte usor cu solutii pentru geamuri si carpa moale. Pentru cei ce doresc un plus de senzatii moderene, pot alege panourile cu sticla cu sistem de iluminare LED integrate. Efectul vizaual va fi absolut senzational.

Printre dezavantajele acesui material de finisaj extraordinar se numare in primul rand costul ridicat. Pe cand un metru patrat de faianta poate varia intre 50-100 lei, un metru de panou din sticla colorata poate ajunge la 1000 lei. Un alt inconveniente este noutatea, fiind un material nou de constructie pe piata nu toti „mesterii” stiu sa il manuiasca, deci daca optati pentru acest tip de finisaj trebuie sa apelati doar la persoane bine calificate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *