Panourile din tigla metalica ideale pentru acoperis

Tigla metalica este un material de constructie ce poate fi utilizat la placarea acoperisurilor noi sau pentru restaurarea celor vechi, acestea sunt o solutie ideala, pentru a beneficia de un acoperis rezistent la numeroasele schimbari climatologice.  Datorita procesului modular de productie, tiglele metalice se pot adapta pentru orice tip de acoperis. In general tiglele metalice au dimensiuni variabile, intre  0.55m si 7.2m lungime. Lungime tiglelor metalice difera de la un producator la altul, dar scopul final este acelasi, ca noi sa ne bucuram de acoperisuri de calitate cu o configuratie special adaptata pentru casa noastra.
Tigala metalica este un produs cu estetica deosebita dar si cu calitati superioare. Rezista foarte bine la diferente de temperatura ridicate, se comporta bine la conditiii extreme de ger sau caldura excesiva. Nu sufera modificari structurale in urma caderilor de grindina sau a greutatii zapezii. Tigla metalica rezista foarte bine la procesul de coroziune,  nu necesita o intretinere special si are o durata mare de viata. Longetivitatea acoperisurilor din tigla metalica este mult mai mare fata de cea a acoperisurilor construite cu tigla ceramica sau tabla zincata. Tiglele metalice pentru acoperis sunt considerate printre cele mai durabile materiale de constructie, datorita calitatii metalului care intra in componeta lor.
Printre avantajele utilizarii acestui material in constructia acoperisului amintim:  incarcarea suplimentara a sarcinii structurii casei este minima, datorita structurii reduse a tiglei metalice. Panourile din tigla metalica sunt foarte rezistente la coroziune, si nu presupun o intretinere speciala. Acest tip de materiale presupun un sistem de autocuratare. In cazul in care doriti sa refaceti acoperisul, nu este necesar un proces de eliminare a celui vechi, aveti avantajul de a obtine prin montarea tiglelor metalice peste acoperisul existent a unei izolatii suplimentare. Montarea tiglelor din tabla se efectueaza usor, cu ajutorul unor suruburi autoforante speciale prevazute cu garnitura de etansare.
Panourile din tigla metalica pentru acoperis se pot procura dintr-o gama variata de culori si marimi. Transportul si manipularea acestora se va efectua cu atentie pentru a se evita deformarile sau  deterioarile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *