Paravan in hol pentru debara

Intrebare
Va rog sa-mi dati un sfat referitor la o debara de pe hol pe care am transformat-o in cuier prin amplasarea unei bare pentru agatat umerase si niste rafturi pentru pantofi. Fiind adanca de 107 cm, e cam incomod de pus hainele pe umeras, pantofii ii aruncam de-a valma, e urata, desi am scos usa si am facut o arcada, am pus o aplica pe un perete lateral. M-am gandit sa punem 2 usi glisante de cate 35 de cm cu oglinda si care sa gliseze in lateral, as avea loc, permitand accesul in totalitate, adica 70 de cm (sina sa fie de 104 cm). E foarte scump. M-am gandit sa pun draperie franjurata, draperie panou sau o draperie mai deschisa pentru ca oricum holul e mic si fara sa inchid eu optic. Ce ziceti?

Raspuns: Intr-adevar, sunt cam scumpe sistemele de usi glisante, dar arata bine – cu oglinda. Insa, daca nu doriti sa investiti intr-o zona care oricum e utilitara, puteti sa faceti pe tot conturul de gol, un cadru de lemn de care sa prindeti o usa armonica in doua foi de cate 35 cm de tip paravan japonez. Folositi lemn curat si uscat, pe care sa-l lacuiti cu lac alb-transparent, iar panoul efectiv sa-l realizati din hartie decorativa, tot alba. Mai adaugati la mijloc tije de lemn (acelasi soi) pentru rigidizare.

Paravan simplu pentru debara
Poze amenajari interioare – Paravan simplu pentru debara

 

Mai mult, daca doriti, puteti sa mergeti pe combinatia alb-negru si floarea de cires, sau, in loc de hartie texturata, sa puneti un tapet care va inspira, in functie de mobilier si luminozitatea spatiului.

Solutie de mascare a debaralei de hol
Poze amenajari interioare – Solutie de mascare a debaralei de hol

Incercati si sigur o sa schimbe aspectul holului !

arh. Madalina Radulescu

2 Comments

 1. buna ziua,
  va rugam sa ne oferati un paravan pliabil cu urmatoarele caracteristici:
  lumgime 1000mm, latime 1000 mm, inaltime 2000 mm, compus din 3 parti, cu rame din lemn si fete din material textil cu motive traditionale,
  asteptam raspuns urgent
  mihaiela sturz 0743 098 427

 2. Cu mare drag vi-l executam eu cu echipa mea. Dar situatia economica a Romaniei ne-a impins sa lucram in alte tari unde evolutia profesionala e mai accelerata.
  Insa ma gandesc sa cumparti dvs….un paravan simplu (ca cel din lemn deschis din imaginile de mai sus) …din Dedeman (de ex) …si apoi sa-i schimbati foaia de hartie cu altceva.
  Imi place foarte mult ideea dvs…cu motive traditionale…puteti chiar sa montati o foaie textila decorata cu motive specifice unei anumite zone din Romania de ex din tara lui Brancusi.

  Frumoasa idee !

  Cu drag,

  arch. Madalina Radulescu
  rmadalina@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*