Paravane pentru cazi dreptunghiulare

Paravanele si usile pentru cada sunt elemente care sporesc confortul si gradul de igiena din baie. Aceste accesorii impiedica stropirea cu apa a podelei din jurul cazii si astfel sunt prevenite acidentarile prin alunecare. Designul si structura paravanelor de dus si a usilor permit combinarea cu numeroase tipuri de cazi de forma dreptunghiulara, cu margine superioara dreapta.

Paravanele de dus si usile pot fi confectionate din geam de plastic tip rain sau geam de sticlă securizat, pot avea finisaje albe sau satinate. Iata cateva modele de paravane pentru cazile dreptunghiulare recomandate de producatorii RAVAK.

Paravanul pentru duş BVS1 este constituit dintr-un singur element, are lungimea de 80 cm, inaltimea de 150 cm si se potriveste pe toate tipurile de cazi dreptunghiulare cu margini drepte. Geamul este confectionat din sticla transparenta, fara insertii si modele aplicate. Dispozitivul de fixare este fix si are aspect cromat.

Paravanul  pentru duş BVS2 este compus din doua elemente, cea de-a doua parte este mobila. Are lungimea de 100 cm si inaltmea de 150 cm. Dispozitivele de fixare sunt cromate si sunt confectionate din materiale de foarte buna calitate. Geamul are grosimea de 8 mm si este confectionat din sticla securizata.

Paravanul de dus PVS1 are design foarte placut, atragator si este compus dintr-o singura bucata cu lungimea de 80 cm. Geamul este confectionat din sticla securizata, este transparent si are grosime de 6 mm. Paravanele dus PVS1 pot fi montate pe orice tipuri de cazi dreptunghiulare cu margini drepte.

V-ar putea interesa si Cabina de dus cu hidromasaj, SPA-ul de acasa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *