Perdele si draperii traditionale

Perdelele si draperiile au rolul important de a regla lumina care patrunde in interior, dar au si rolul de a infrumuseta incaperea, de a crea o atmosfera calda, exotica, glamour sau traditionala. Optiunile sunt numeroase, de la tipul si calitatea materialului din care sunt confectionate pana la modelele imprimate care le decoreaza si multitudinea de nuante si culori care le ofera personalitate.

Pentru ca spiritul office si comercial ne inconjara la tot pasul, intoarcerea la traditii este o etapa importanta de ragasire a stilului si personalitatii individuale. Stilul traditonal nu este greu de creat iar intoarcerea la natura este o alegere care odihneste organismul si bucura ochii.

Perdele si draperii traditionale, confectionate manual de mesterii populari din materiale naturale sunt o solutie de a aduce in case traditiile, caldura si confortul de altadata. Perdelele confectionate din in cu modele geometrice sau florare lucrate manual, in culoriile naturii rosu,verde, alb, vor insufleti orice incapre pe care o vor decora. Numeroase batrane inca mai adauga marginea migaloasa crosetata care infrumuseteaza finisajele perdelelor si draperiilor traditionale.

Perdelele din borangic sunt o alta alegere perfecta pentru a readuce amintirile placute ale copilariei. Acest material, obtinut de la viermii de matase,  este unul care suporta diverse imprimeuri, este tors si tesut la razboaie din lemn. Fiecare perdea  care iese din mainile tesatoarei este unica, motivele tesute manual nu sunt la fel  pe doua broderii.

2 Comments

  1. Buna ziua! Ma intereseaza 2 draperii traditionale, 160*125 cm.
    Va rog sa-mi transmiteti un nr. de telefon pentru a va contacta.
    Va multumesc! ANDREI MIHAI 0785203999

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*