proiect de casa cu doua dormitoare vedere exterioara

Proiecte de case cu doua dormitoare – ideale pentru o familie mica

Primul proiect de casa este un model  cu  parter de mici dimensiuni cu  suprafata utila de 85 de metri patrati, avand un aspect exterior traditional foarte frumos,  si exprem de echilibrat. Acesta locuinta este preferata mai ales de  familiile de 3 persoane sau de cei care viseaza o casa de vacanta. Proiectul ofera un inalt grad de impartire al compartimentarii interioare pentru a economisi spatiu si pentru a obtine un maxim de confort. Casa cu parter include doua dormitoare, living, bucatarie, sala de luat masa si baie.

Spatiul interior este completat la exterior de o terasa generoasa, de 30 de mp accesibila direct din living prin  usi glisante.

Pentru detalii a se vedea pozele din galeria atasata.

A doua casa care o prezentam este de pe site-ul de arhitectura si proiectare http://www.proiectecasevile.ro si puteti achizitiona documentatia pentru autorizatia DTAC la pretul de 312 Euro ( Arhitectura, Structura de rezistenta si Instalatii, semnat si stampilat de catre proiectant) . Constructia are o amprenta la sol de  78 de metri patrati.

Schitele cu planurile locuintei se gasesc in galeria atasata

 

Sursa informatii: 1.Prokon.ro  2. proiectecasevile.ro

7 comentarii la „Proiecte de case cu doua dormitoare – ideale pentru o familie mica

 1. Mariana Enescu

  Buna ziua,

  imi place foarte mult acest proiect. Unde pot afla mai multe detalii?

  Multumesc,
  Mariana Enescu

 2. Iacobescu-Dinea Cristina-Mirabela

  Buna ziua.
  Imi place foarte mult acest proiect. Unde pot afla mai multe detalii?
  Va multumesc,
  Iacobescu-Dinea Cristina-Mirabela

 3. Angelescu

  Acest proiect si tip de case este foarte interesant si atractiv.Sunt foarte,foarte interesata de toate detaliile (interioare si costuri finale).

 4. Elena Polyviou

  Buna dimineata. Ma intereseaza sa aflu mai multe detali despre proiecte si constructi si costuri de finalizari. Va multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *