Razvan Ivanica si IMOMADRID – o asociere de succes – Popa Nan 21

Dezvoltatorul imobiliar Razvan Ivanica ne-a marturisit ca a fost fascinate de potentialul imens al cladirii, asa ca s-a apucat de treaba in toamna lui 2014. A dorit sa imbrace structura solida pe care a descoperit-o cu haine moderne: “Am descoperit o cladire cu o structura de rezistenta de exceptie si cu un potential urias. Am imbracat aceasta structura in haine moderne, pastrand insa accentele Art Deco pentru a conserva vraja acestei cladiri deosebite. Alaturi de finisaje de foarte buna calitate si multiple alte lucrari de modernizare si consolidare, am obtinut ceea ce numim noi luxul accesibil – locatie centrala, cladire impunatoare, plina de sarm si eleganta, interioare moderne ce pastreaza insa si pun in valoare detaliile elegantei de altadata – tavane inalte, ferestre inalte si decoruri tipice in spatiile comune.”

Proiectul Popa Nan 21 a ajuns deja in a doua faza de dezvoltare, urmand sa fie finalizat in luna mai 2015. In prima faza a fost consolidata in intregime vechia structura, in ce priveste riscul seismic, acestei astucturi i se va mai alatura  una complet noua. Investitia se ridica la cinci milioane de euro, se desfasoara pe o suprafata de 1862 mp, iar cele doua cladiri ale proiectului vor avea in total un numar de 56 de apartamente.

Imobilul deja consolidat este structurat P+5 etaje, avand un unnmar total de 32 de locuinte, dintre care, garsoniere, apartamente cu 2, 3, 4 camere dar si duplex-uri cu 2 camere. Dotarile si suprafata apartementelor corespund cererilor actuale iar preturile sunt accesibile.

Domnul Razvan Ivanica, ne-a mai informat ca proiectul a primit un feedback foarte bun, drept dovada fiind cele 10 apartamente deja contractate: ”Am inceput de luna aceasta campania de comunicare a proiectului iar feedback-ul este foarte bun. Este greu sa nu te indragostesti de aceasta cladire, odata ce ai vazut-o. Majoritatea celor care au vizitat proiectul si-au exprimat interesul evident in continuarea discutiilor. La momentul acesta mai mult de 10 apartamente sunt deja precontractate.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *