Razvan Ivanica si IMOMADRID – o asociere de succes – Popa Nan 21

Dezvoltatorul imobiliar Razvan Ivanica ne-a marturisit ca a fost fascinate de potentialul imens al cladirii, asa ca s-a apucat de treaba in toamna lui 2014. A dorit sa imbrace structura solida pe care a descoperit-o cu haine moderne: “Am descoperit o cladire cu o structura de rezistenta de exceptie si cu un potential urias. Am imbracat aceasta structura in haine moderne, pastrand insa accentele Art Deco pentru a conserva vraja acestei cladiri deosebite. Alaturi de finisaje de foarte buna calitate si multiple alte lucrari de modernizare si consolidare, am obtinut ceea ce numim noi luxul accesibil – locatie centrala, cladire impunatoare, plina de sarm si eleganta, interioare moderne ce pastreaza insa si pun in valoare detaliile elegantei de altadata – tavane inalte, ferestre inalte si decoruri tipice in spatiile comune.”

Proiectul Popa Nan 21 a ajuns deja in a doua faza de dezvoltare, urmand sa fie finalizat in luna mai 2015. In prima faza a fost consolidata in intregime vechia structura, in ce priveste riscul seismic, acestei astucturi i se va mai alatura  una complet noua. Investitia se ridica la cinci milioane de euro, se desfasoara pe o suprafata de 1862 mp, iar cele doua cladiri ale proiectului vor avea in total un numar de 56 de apartamente.

Imobilul deja consolidat este structurat P+5 etaje, avand un unnmar total de 32 de locuinte, dintre care, garsoniere, apartamente cu 2, 3, 4 camere dar si duplex-uri cu 2 camere. Dotarile si suprafata apartementelor corespund cererilor actuale iar preturile sunt accesibile.

Domnul Razvan Ivanica, ne-a mai informat ca proiectul a primit un feedback foarte bun, drept dovada fiind cele 10 apartamente deja contractate: ”Am inceput de luna aceasta campania de comunicare a proiectului iar feedback-ul este foarte bun. Este greu sa nu te indragostesti de aceasta cladire, odata ce ai vazut-o. Majoritatea celor care au vizitat proiectul si-au exprimat interesul evident in continuarea discutiilor. La momentul acesta mai mult de 10 apartamente sunt deja precontractate.”

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*