Reconditionare mobila veche

Reconditionare Mobila Veche Intrebare: Am in sufragerie un dulap-servanta inalt de 90 cm, e pe picioare, lung de 1,80 si lat de 50. Nu stiu daca cunoasteti mobila veche Luxor, daca da eu asa ceva am si intrebarea mea e ce pot pune pe ea ca decor ca ceea ce am nu-mi place deloc-deloc. Si cu ce as putea acoperi un coltar tapitat tot asa mai vechi (e cumparat in 1998), arata foarte bine doar ca partea de sezut nu e mai lata de 55 cm. Si as mai avea o intrebare, cu scuzele de rigoare ca am cam exagerat cu ele, pe o masa de sticla rotunda, tot in sufragerie, ce se poate pune? Va multumesc mult!

Raspuns:  Va recomand sa-mi trimiteti poze, ca sa imi dau seama  in functie de restul incaperii cum trebuie refinisat acest tip de mobilier.
Poate ca o simpla indepartare a profilaturilor si rebaituirea (bineinteles cu o curatare in prealabil) cu o nuanta mai deschisa va schimba aspectul servantei. Poate pictarea fronturilor de usi sau doar profilele… nu stiu… trebuie vazuta.
Tapiteria e mai usor de inlocuit, poate va alegeti un drapaj de tip art-deco idem cu draperiile de la ferestre… Poate ca si aici merge intervenit cu o revopsire si accent prin materialul de tapiterie…. dar trebuie cu grija ales.
Iar masuta… nu prea inteleg la ce va referiti… ceva anume de pus pe blatul de sticla sau de inlocuit total sticla? Pentru a va recomanda ceva concret, va rog trimiteti imagini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *