Rulourile exterioare din aluminiu

Rulorurile exterioare din aluminiu sunt finisaje care ofera o izolare fonica si termica suplimentara ferestrelor din locuinta. IN  situatia in care fereastra din lemn sau cele din PVC nu mai sunt foarte eficiente, si nu mai izoleaza foarte bine este recomandata utililzarea unor rulouri exterioare din aluminiu, care nu vor influenta decat pozitiv conforul  din locuinta dumneavoastra. Acestea au avantajul de a se monta usor, prin aplicare pe rama ferestrelor din lemn sau din termopan, fara a afecta in vre-un fel structura acestora. Aceste rulouri din aluminiu pot fi foarte usor utilizate ca protectie impotriva vantului si a ploii pentru terase sau foisoare din lemn.
Rulourile exterioare din aluminiu au o durata de viata foarte mare, acestea pot rezista daca sunt intretinute pana la 20 de ani. Au proprietatea de a nu se deforma datorita actiunii constante a razelor soarelui. Acestea nu isi pierd din culoare, datorita tehnologiei de aplicare a vopselei utilizate.  Rulourile exterioare din aluminiu sunt  vopsite in camp elecrostatic cu vopsea tratata special, astfel ca isi vor pastra aspectul intact pentru un timp indelungat.
Puteti alege modelul care se potriveste perfect locuineti dumneavoastra, intrucat aceste elemente de finisaj, pot fi gasite intr-o gama foarte variata de modele si culori. Este recomanda ca inainte de a achizitiona rulourile sa obtineti cat mai multe informatii cu privire la caliatea materialelor utilizate in componenta acestora precum: carcasa, capacele laterale, capacul de service, ghidajele si bineinteles lamelele. Rulourile de calitate au in componenta toate accesoriile din aluminiu.  Pentru a monta rulouri de calitate este bine ca lamele rulourilor sa fie umplute cu  spuma poliuretanica. Aceasta va asigura o izolare termica si fonica mult mai buna.
Intretinerea rulourilor se face foarte usor. Se recomanda efectuarea procesului de curatarea a acestora cel putin odata pe an. Acestea pot fi foarte usor spalate cu apa si detergenti universali. Se recomanda spalarea manuala a rulourilor din aluminiu exterioare.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*