Scari interioare pentru case

imagine cu o scara interioare Pe scari de interior (intr-o vila model vechi), ce se potriveste mai bine – parchet sau gresie deschisa? Scarile sunt din perete in perete! Multumesc.

Raspuns: Lemn – clar, stejar!
Renovarile nu trebuie sa atenueze valoarea unei case, din contra s-o aduca la starea initiala, prin folosirea de materiale naturale si durabile in forma si alcatuirea chimica cu cele initiale pastrand astfel atmosfera creata de arhitectul initial.

Cu ce fel de lambriu (pvc sau mdf) este mai indicat sa plachez, la casa la tara, casa scarii? Mentionez ca nu are umezeala.
Raspuns: De ce sa alegeti materiale urate si de proasta calitate ? Casa de la tara, daca este inca in picioare, este pentru ca cei care au execuat-o au folosit la timpul lor, numai materiale naturale si durabile. Va recomand lemnul – exista lambriu natural din lemn.

As dori sa stiu parerea unui specialist. Am o casa nou construita si nu stiu cu ce sa plachez treptele si palierul excluzand lemnul care este intr-adevar foarte frumos dar scump; cu gresie sau parchet melaminat? Mentionez ca aceasta casa va fi pensiune turistica, deci se va circula intens pe scari.
Raspuns: Va raspund scurt – cu gresie antiderapanta.

 

arh. Madalina Radulescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *