Seturi de lux pentru terasa

Odata cu venirea verii fiecare incearca sa isi amenajeze terasa pentru a o transforma intr-o oaza de relaxare sau intr-un loc perfect de care sa se bucure impreuna cu prietenii. Dupa ce se verifica starea instalatiei care va lumina locul, se planteaza flori colorate si parfumate care infrumuseteze atmosfera, trebuie cautat un set pe masura care sa definitiveze intreagul decor.
Seturile de lux, din ratan, petan sau lemn masiv pentru terasa sunt  perfecte pentru a transforma atmosfera. Iata cateva modele de seturi, special create pentru a aduce in terase si gradini confort, lux si relaxare!
Setul pentru terasa JUELSMINDE, este disponibil in magazinele JYSK, este confortabil, elegant si desavarseste atmosfera luxoasa. Este ideal pentru a servi cina, desertul sau un pahar de vin! Este confectionat din petan, frumos impletit manual. Are avantajul de a fi rezistent la apa si de a se curata foarte usor. Masa de dimensiuni generoase are blat elegant confetionat din lemn de culoare maro. Husele ce acopera canapeaua si scaunele sunt confetionate din poiester, moale, matasos si usor de intretinut.
Un alt set impresionant pentru terasa este setul Brick, distribuit de Trend Furniture. Are aspect modern si forme inedite. Setul Brick are  cadrul de aluminiu solid invelit in ratan sintetic.  Canapeaua pe care se pot relaxa doua persoane este acoperita cu perne comode. Cele doua fotolii ademenesc pe oricine sa de destinda, iar masa cu geam elegant din sticla se incadreaza perfect in centrul zonei lounge.
Setul format din canapea si fotolii EX-1231, este elegant, nonconformist, modern, luxos. Sigur va face impresie printre prieteni! Va veti acomoda repede cu liniile si formele rotunde si placute. Culoare venghe a fibrei din ratan se completeaz perfect cu bejul domol al pernelor confortabile. Specialistii Exquisitemob asigura calitatea superioara a mobilierului si asigura ca materialele din care sunt confectionate piesele din setul EX-1231 sunt impermeabile si rezistente la actiunea razelor soarelui si a ploii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *