Trei modele de mobila de dormitor din lemn

Dormitorul este cea mai importanta incapere din locuinta, pentru ca in acest loc ne punem gandurile in ordine, ne odihnim, ne relaxam. Decoratiunile, accesoriile si mobila care exista aici releva trasaturile spirituale ale locatarilor. Mobila care decoreaza dormitorul trebuie sa fie confortabila de buna calitate pentru ca ne influenteaza in mod direct starea de spirit. Pentru ca lemnul este un material cald care are efect pozitiv asupra starii personale, iata trei modele de mobila de dormitor care ne pot transforma in mod pozitiv existenta!

Dormitorul NOVA confectionat din lemn tare de fag este un model clasic care se incadreaza perfect in orice locuinta. Este foarte rezistent datorita proprietatilor lemnului de fag, care este prelucrat manual si are finisaje de calitate. Este compus din sifonier spatios cu doua usi si oglinzi mari, are accentueaza starea de confort si siguranta din incapere, comoda cu patru sertare frumos finisate, noptierea si pat de dimensiuni generoase, rezistent si confortabil. Patul de 160 cm este prevazut cu lada pentru depozitarea lenjeriilor. Dormitorul Nova din lemn de fag poate fi achizitiona din magazinul Mobilaedion.

Un alt dormitor confectionat din lemn masiv cald de cires care imbina armonios clasicul francez cu stilul vintage este modelul JAZZ, recomandat de specialistii Mobexpert. Liniile clasice ale modelului se imbina perfect cu accestoriile discrete, si scot in evidenta finisajele antice, care ofera senzatei de lux si relaxare completa! Este compus din pat de dimensiuni generoase, 160X200cm, comoda cu trei sertare, dulap cu doua usi foarte spatios si noptiere. Producatorii se mandresc ca materialul din care este confectionat acest model sunt in totalitate confectionate in Romania!

Modelul de dormitor Poesis, propus de specialistii de la Spatiulconstruit, revigoreaza atmosfera si aduce stilul Rococo in casa. Liniile, materialul si accentele cromatice sunt rafinate si extrem de elegante. Modelul impresioneaza prin sculptura manuala asimetrica care reda frumusetea clasica. Piesele sunt disponibile in mai multe dimensiuni; dulap cu trei usi, dulap cu patru usi sau dulap cu sase usi; noptierele sunt disponibile in varinata 63x 43 x 112 cm, dimensiunile oglinzii pentru comoda somptuoasa pot fi adaptate; taburetul si comoda se pot achizitiona in variantele standard. Patul este luxos si foarte frumos finisat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *