Umbrela pentru gradina

Razele soarelui sunt benefice si placute, insa in perioadele cu temperaturi ridicate, oricat am iubi baile de soare este bine sa ne protejam si sa ne ferim de razele puternice. Umbrela pentru gradina si terasa reprezinta o solutie perfecta pentru ca noi sa ne bucuram de amieze linistite indiferent de cat de insorit este afara. Aceste piese de mobilier asigura umbra si protectie impotriva radiatiilor UV, sunt usor de montat si usor de intretinut.

Umbrela de soare suspendata KARLSO, care poate fi achizitionata din magazinul Ikea, este perfecta pentru zilele caniculare. Asigura umbra mult dorita si protejaza impotriva razelor UV. Materialul din care este confectionata copertina este foarte rezistent si asigura protectie solara 50+, are proprietatea de a bloca aproximativ 98% din radiatile ultraviolete. Culoarea rezista foarte bine in timp, nu se decoloreaza la actiunea intensa a soarelui si de spala usor cu apa si detergent. Este prevazuta cu supapa de aer care permite aerului sa circule, astfel ca zilele caniculare sunt mai usor de suportat.  Baza care asigura stabilite trebuie umpluta cu nisip.

Nervurile din otel sunt foarte rezistente si sunt tratate cu strat din pudra poliesterica. Producatorii recomanda strangerea corecta a umbrelei in perioadele in care nu este utilizata.  Lungimea copertinei este de 300 cm, iar inaltimea suportului metalic este de 272 cm.

Un alt model care asigura confortul din gradina este umbrela cu brat lateral Atena, ce poate fi achizitonat din magazinele emag. Aceasta vine cu structura din aluminiu vopsit in camp electrostatic, ce asigura o buna rezistenta la actiunea factorilor de mediu.  Copertina de culoare Champagne este confectionta din poliester impermeabil, tratat UV fapt ce asigura culoare neschimbata in timp. Lungimea copertinei modelului Atena este de 350 cm. Toate elementele componente se intretin usor prin curatare cu carpa umeda.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*