Usa dubla de intrare din lemn masiv si sticla mata

Usi din lemn masiv sculptate – cea mai buna alegere pentru usile de exterior

Usa cioplita manual in lemn masivObiectele sculptate in lemn mi se par pur si simplu o minune, atat de frumoase sunt. Fie ca este vorba despre mobila, sculpturi, tablouri sau alte obiecte decorative, toate sunt produsul extraordinar al unor adevarati maestrii ai lemnului.

Intotdeauna mi-am dorit o casa cu o usa la intrare , impunatoare, din lemn masiv ,cioplit cu fel de fel de modele. Stiu ca unii ma vor considera foarte demodata, altii poate ma vor aproba. Indiferent cum ar fi, parerea mea ramane neschimbata, o usa exterioara frumoasa si unica poate fi elementul central de design al oricarei case.

Oricum, cred cu tarie, ca cea mai buna optiune pentru o usa de intrare este una din lemn masiv. De ce? Pentru ca este singura varianta care reprezinta o combinatie uimitoare intre calitate, frumusete, materiale ecologice si siguranta.

Nimeni nu poate trece indiferent pe langa o casa cu o usa exterioara din lemn masiv iar daca mai este si una sculptata manual in combinatie cu sticla pictata atunci chiar ai de-a face cu o adevarata opera de arta pe care trebuie sa o admiri.

Am gasit cateva modele de usi din lemn masiv sculptate manual cu diferite modele , care de care mai originale, pe care nu ma pot abtine sa nu ti le prezint. Iti jur, ca daca mi-as permite o astfel de usa, caci sunt convisa ca acestea au un pret monstuos, chiar mi-as cumpara. Problema este ca nu stiu ce as face cu casa, care ar parea pe langa o asemenea frumusete, o chestie foarte neinsemnata. :). Priveste!

sursa foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *