Vista Rezidential Berceni – un proiect indraznet

Ansamblul Vista Berceni, este un proiect foarte ambios care se va finaliza la sfarsitul anului 2015. Proiectul imobiliar este construit in zona Metalurgiei, in sectorul 4, exact in spatele Mall-ului Grand Arena. Vista Residential Berceni va fi constituit din 24 de blocuri, ce vor cuprinde 1000 de garsoniere si apartamente (cu doua sau trei camere). Pana in primavara anului 2014 au fost finalizate sase blocuri, urmand ca pana la finalul anului sa fie ridicate si restul de 18 blocuri.

Cumparatorii care au contractat deja o locuinta in Ansambul Rezidential Vista Berceni, au posibilitatea de a-si alege finisajele interioare precum gresia, faianta, parchetul si modelul usilor interioare.

Acest proiect vine si cu o noutate in domeniul dezvoltatorilor imobiliari, si anume promenade comerciala, care va fi finaliazata odata cu terminarea ansamblului. Locatarii vor avea acces rapid la peste 100 de magazine, ale brand-urilor cunoscute. De asemenea vor avea acces la salile de sport, cafenelele, saloanele de cosmetica, spitalele si scolile din zona.

Accesul in cadrul Ansamblului se face foarte usor, direct din Bulevardul Metalurgiei, iar  in imediata apropiere se gasesc numeroase centre comerciale precum Metro, Obi, Selgros, Real, Carrefour sau Sun Plaza Mall. Preturile locuintelor in ansamblul Rezidential Vista Berceni, sunt foarte accesibile, pornesc de la 725 euro pe metru patrat si nu depasesc 825 euro pe metru patrat. Deci o garsoniera ajunge la pretul de 22.500 euro, un apartamente cu doua camere poate ajunge la 32.500 euro, iar unul cu trei camere va fi aproximativ 60.000 de euro cu TVA inclus.

Alte facilitati la care vor avea acces locuitorii ansamblului sunt: acces secutizat, apropiere fata de unitati bancare si ATM-uri, farmacii, parcari, restaurant, cafenele, scoli, gradinite, sali de sport, supraveghere video si supermarket.

Materialele care sunt utilizate in constructia acestui ansamblu rezidential sunt de cea mai buna calitate, tamplaria PVC cu 5 camere si geamuri termopane Low-E, locuintele sunt dotate cu aparate de aer conditionat si obiecte sanitare moderne.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *