Tipuri de veioze pentru camera copilului

Copilaria este una dintre cele mai frumoase perioade ale vietii, dar este si o perioada foarte importanta pentru studiu, importanta pentru confort si siguranta.  De aceea parintii trebuie sa gaseasca o sursa de iluminat care sa satisfaca nevoile copilului indifernet de varsta:  bebelus, copil mic, prescolar, scolar sau adolescent.

Pentru ca fiecare etapa este importanta, sursa de lumina din camera copilului trebuie adaptata de la lampa de veghe care ofera siguranta bebelusului pana la veioza mobila cu brate mobile perfecta  pentru teme, citit si desenat.

Lapa de veghe pentu bebe cu sunete si proiectii este perfecta pentu bebelusii si copii mici care au nevoie de distractie pentru a adormi. In general aceste tipuri de lampi proiecteaza diferite imagini pe tavan si pereti, si sunt insotite de diferite suntete din natura sau cantece de leagan care sa ii liniseteasca pe cei mici. Sunt disponibile in numeroase forme, de la banalul glob sferic pana la forme de animale domestice sau exotice.

Cand copii se mai maresc sunt incantati de personajele de desene animate favorite, alaturi de care se simt in siguranta. Deci o veioza de veghe cu lumina mica la care se pot citi povestile preferate poate fi perfecta. Producatorii au dezvoltat numeroase corpuri de iluminat in diferite marimi si forme, de la veioza cu Cenusereasa si Mini Mouse imprimate, pana la cele in forma de masinute, ursuleti sau supereroi.

Odata cu inaintarea in varsta si necesitatile copilului cresc, astfel ca veioza cu personaje de poveste trebuie inlocuita cu o sursa de lumina bine pozitionata si functionala care sa ii usureze scolarului sarcinile de zi cu zi. Producatorii ne pun la dispozitite numeroase lampi de birou cu lumina led si aprindere instantanee, economice, aspectuase si flexibile, ideale pentru a facilita efectuarea temelor fara a obosi ochii si organismul.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*